MARIEKE VAN HEESBEEN

Eerste amuse

Tweede amuse

Voorgerecht

Tussengerecht

Hoofdgerecht

Nagerecht

 

Servies om een diner op een speelse en avontuurlijke manier te ervaren. De collectie bestaat uit een hol, bol en plat bord waar men op kan stapelen met 3 formaat donuts en 3 formaat bollen. Elke gerechten- gang kan op 3 verschillende manieren gepresenteerd worden zodat je nooit dezelfde ervaring hebt als de persoon naast je. In comingle werkt de eethandeling, de gerechtpresentatie en de serviesvorm samen.

 

In dit diner heeft het servies de hoofdrol in plaats van het eten. Door samen te werken met een kok zijn bouwelementen zorgvuldig samen gesteld zodat het eten een samenwerking aan gaat met het servies. Wat de start is geweest om de het principe 'presentatie' een nieuw visueel perspectief te geven door juist de focus op het servies te leggen.

 

 

 

 

Gerechten door Jurgen Sprangers

Fotografie door Sander Luske

 

COMINGLE

Eerste amuse

Tweede amuse

Voorgerecht

Tussengerecht

Hoofdgerecht

Nagerecht